این محصول با روش خشک کردن انجمادی که در آن عصاره قهوه طبیعی یخ زده و سپس به قطعات کوچکتر تبدیل و در دمای کم خشک می شود؛ تهیه شده و نحوه آماده سازی بسیار آسان و سریعی دارد. کافیست 1 الی 2 قاشق چایخوری قهوه را با یک فنجان آب داغ و در صورت علاقه شکر مخلوط و حل نمایید.

قهوه فوری اولین بار توسط دیوید استرنج در نیوزلند اختراع و ثبت گردید. از مزیت های این نوع قهوه نسبت به قهوه معمولی میتوان به کافئین کم، طرز تهیه فوری، استفاده آسان، قیمت مناسب و ماندگاری طولانی آن اشاره کرد. به همین سبب در هنگام مسافرت، انجام کارهای روزانه و کمبود وقت که حوصله دم کشیدن قهوه را ندارید؛ بهترین راهکار است و امکان نوشیدن قهوه در مدت زمان کم را فراهم می کند.